Feri fogyni fog

Feri fogyni fog

17

2023. november 01. - cfa

November 1-je van, tehát mérlegelés: 106 kg. Ez −1kg-mal kevesebb az előző havinál. Bizony, ebben a hónapban kissé lazábban vettem mind a mozgást, mind az étkezést. Úgyhogy ez most egy felkiáltójel – nincs gond, fogytam, de jobban figyeljek oda! Kell egy kis újragondolás, mondjuk az alábbiak szerint:
Mozgás: Kevesebb biciklizés (az időjárás miatt, ami igazából kifogás = nincs kedvem tekerni), oké, de akkor legyen több gyaloglás és/vagy futás. Ennek megtartottam főpróbáját: oda-vissza gyalog a Pillangó-parki rekortánhoz, ott két kör belegyaloglással; ez egy óra. Bele kell férnie rendszeresen, hetente 3-szor, 4-szer.
Étkezés: több gyümölcs, zöldség (saláta); visszatérés a vacsora 1 zsemle vagy 1 kifli elvhez és az abonettekhez. Az ebéd mennyiségére akkor is figyeljek oda, ha én főzök.
Bónusz: Megkeresni a Gabriel-módszer c. könyvet.

A bejegyzés trackback címe:

https://feff.blog.hu/api/trackback/id/tr3418247817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása